Προϊόντα

Όλα μας τα προϊόντα φροντίζουμε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των κτιρίων και των χρηστών τους. Καλύπτουμε μια ευρεία γκάμα και συνεχώς εμπλουτίζουμε και ανανεώνουμε τις υπηρεσίες μας παρακολουθώντας τις πιο πρόσφατες εξελίξεις του κλάδου μας.

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

Κάθε κτήριο είναι μοναδικό. Εξερευνήστε την μεγάλη γκάμα ανελκυστήρων που προσφέρουμε και καλέστε μας ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο για εσάς. Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο δίνοντας έτσι την δυνατότητα να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει περισσότερο σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Από έτοιμα πακέτα ανελκυστήρων μέχρι εξειδικευμένες διαμορφώσεις είμαστε έτοιμοι να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία.

ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ – ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ

Αναλαμβάνουμε την μελέτη και εγκατάσταση κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρόμων σε εμπορικούς και βιομηχανικούς χώρους. Οι μελέτες γίνονται σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας. Οι συνεργασίες που έχουμε επιτύχει, μας δίνουν τη δυνατότητα να εγκαθιστούμε τα πιο σύγχρονα και τεχνολογικώς ανεπτυγμένα συστήματα οριζόντιας μετακίνησης.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΦΡΕΑΤΙΑ

Κάθε κτήριο είναι μοναδικό. Το εξειδικευμένο τμήμα της εταιρείας μας προσφέρει την μελέτη και κατασκευή του κατάλληλου φρεατίου για να τοποθετηθεί ο ανελκυστήρας σας. Η μελέτη εκπονείται βάση των προτύπων BS 1950:1985 και τους Ευρωκώδικες EC3+EC4. Με κύριο γνώμονα την ασφάλεια και την καλαισθησία της κατασκευής, χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας, διασφαλίζοντας έτσι την ανθεκτικότητα και την αντισεισμική της προστασία.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην μελέτη και εγκατάσταση κάθε είδους κάθετης μετακίνησης. Από τα ανυψωτικά μικρού φορτίου έως τα ανυψωτικά μεταφοράς ειδικών αντικειμένων είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας απαίτηση.

DESIGN

Η λειτουργικά άψογη διεκπεραίωση ενός έργου δεν είναι το μόνο ζητούμενο για την Bibikas Ανελκυστήρες. Παρακολουθούμε στενά τις διεθνείς τάσεις και σε συνεργασία με ένα team εξειδικευμένων συνεργατών ( designers, διακοσμητές, αρχιτέκτονες κλπ) φροντίζουμε ώστε το Σύστημα Ανέλκυσης που θα τοποθετήσουμε να έχει την δική του μοναδική αισθητική ταυτότητα.