Εταιρεία

To Όραμα μας

Η Bibikas ιδρύθηκε με όραμα να εξελιχθεί σε ένα ισχυρό brand name στον κλάδο της μετακίνησης ανθρώπων εντός κτιρίων, συνώνυμο με την τεχνολογική πρωτοπορία, την δημιουργικότητα, τον σεβασμό του περιβάλλοντος και την κοινωνική συμβολή.

Οραματιζόμαστε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας για τους ανθρώπους μας το οποίο θα αποτελέσει πρότυπο προς μίμηση όχι μόνο στον κλάδο μας αλλά και ευρύτερα.

Δέσμευση μας είναι η υλοποίηση του οράματός μας, όχι με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά δρώντας βάση της φιλοσοφίας μας και σεβόμενοι τις αξίες μας.

Η Αποστολή μας

Αποστολή της Bibikas είναι να προσφέρει ποιοτική, ασφαλή, άνετη και ευχάριστη μετακίνηση, εντός κάθε τύπου κτιρίου και για όλους τους ανθρώπους ασχέτως των κινητικών τους δυνατοτήτων.

Επιπλέον, προωθούμε την σύσφιξη των κοινωνικών δεσμών και της κοινωνικής συνοχής, στηρίζουμε αδύναμες ομάδες, ενισχύουμε την γνώση και τον πολιτισμό και καλλιεργούμε την άμιλλα ταυτόχρονα με τον υγιή ανταγωνισμό.

Η Ιστορία μας

1
2
3
4
1
2
3
4
1987

Το 1987 η Bibikas ανελκυστήρες ιδρύθηκε στην Χαλκίδα από τον Δημήτριο Μπιμπίκα. Με πρότερη πολυετή εμπειρία, ανέπτυξε την εταιρεία με ταχύτατους ρυθμούς φτάνοντας να είναι η κυρίαρχη δύναμη σε Εύβοια και Στερεά Ελλάδα.

2018

Το 2018 η εταιρεία πέρασε στην δεύτερη γενιά με τον Λουκά Μπιμπίκα σημερινό CEO να συνεχίζει την δυναμική πορεία εκτελώντας έργα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

2019

To 2019 ο Λουκάς Μπιμπίκας ίδρυσε την εταιρεία Bibikas Specials που δραστηριοποιείται ήδη επιτυχώς στην αγορά με ολοκληρωμένα συστήματα κινητικότητας και προσβασιμότητας.

ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα η Bibikas ανελκυστήρες συμμετέχει με αξιώσεις σε πολλά projects διαφορετικών αναγκών σε τομείς όπως της βιομηχανίας, των νοσοκομείων, της εστίασης, των εμπορικών κέντρων κά.

logo bb Bibikas Ανελκυστήρες

Αξίες & Φιλοσοφία

Σε κάθε μας επαφή, με συναδέλφους, πελάτες ή προμηθευτές, συνεργαζόμαστε με ήθος, εντιμότητα, ειλικρίνεια και διαφάνεια. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι το χτίσιμο και η διατήρηση της σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ μας.

Πιστεύουμε ότι η ευημερία της εταιρίας θα πρέπει να μεταφράζεται και σε ευημερία των ανθρώπων της. Επιθυμούμε η εργασία μας να συμβάλλει στην ποιότητα της ζωής μας ως ένας χώρος στον οποίο εκτονώνουμε την δημιουργικότητα μας και αξιοποιούμε τα ταλέντα μας.

Στην ομαδική εργασία 1 + 1 κάνει περισσότερο από δύο. Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα από όσα ο κάθε ένας ξεχωριστά.

Πιστεύουμε στις καθαρές σχέσεις μεταξύ μας. Εμπιστευόμαστε τις αποφάσεις της διοίκησης και διατυπώνουμε καθαρά και χωρίς φόβο τις ενστάσεις και τις ερωτήσεις μας.

Στις επιχειρηματικές μας πρακτικές και συνεργασίες, αναζητούμε πάντα τρόπους βελτίωσης στους τομείς της Απόδοσης, της Καινοτομίας της Ασφάλειας και της Ποιότητας.

 

Η δράση μας χαρακτηρίζεται πάντοτε από σεβασμό στην Κοινωνία και προστατεύει το Περιβάλλον. Οποιαδήποτε αντίθετη πρακτική δεν έχει θέση στην εταιρία μας.

 

Οι Εγκαταστάσεις Μας

Η Bibikas ανελκυστήρες είναι μία καινοτόμα, σύγχρονη επιχείρηση, που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις και τις ανάγκες, ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Η εταιρεία μας, μετά από 40 χρόνια εργασιακής εμπειρίας διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και το πιο έμπειρο, καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, για ένα άμεσο και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Τα κεντρικά μας γραφεία βρίσκονται στην Λεωφόρο Κων/νου Καραμανλή 86 στην Χαλκίδα. Σε έναν χώρο 500 m2 που χαρακτηρίζεται από την σύγχρονη αισθητική στεγάζονται οι εγκαταστάσεις της εταιρείας. Περιλαμβάνουν χώρους εργασίας των στελεχών μας, showroom, αποθήκη πλήρως μηχανογραφημένη, ένα άρτια εξοπλισμένο κατασκευαστικό τμήμα καθώς και στόλο ιδιόκτητων αυτοκινήτων. Στην Bibibkas ανελκυστήρες συνυπάρχουν και συνεργάζονται άνθρωποι από διάφορες ειδικότητες μεταξύ των οποίων είναι σχεδιαστές, γραφίστες, τεχνικοί, μηχανικοί, οικονομολόγοι κ.α. Και φυσικά όλοι οι χώροι μας φέρουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ποιότητας και ασφάλειας.

Οι Πιστοποιήσεις Μας

Η απόκτηση των αναγκαίων από την νομοθεσία πιστοποιήσεων είναι αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση για την αξιοπιστία και την εγκυρότητα κάθε  σύγχρονης εταιρείας. Στην Bibikas Ανελκυστήρες διαθέτουμε όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις  κατοχυρώνοντας έτσι την άψογη, εύρυθμη και σύννομη λειτουργία μας όλα τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στην αγορά. Σε κάθε στάδιο, από την μελέτη, την εγκατάσταση, την συντήρηση έως και την αναβάθμιση των συστημάτων ανέλκυσης, εφαρμόζουμε κατά γράμμα όλα τα πρωτόκολλα κάνοντας εργαζόμενους και πελάτες να αισθάνονται ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Η Bibikas Ανελκυστήρες διαθέτει το διεθνώς αναγνωρισμένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001. Η πιστοποίηση αυτή με το αυστηρό της πρότυπο επιτρέπει στην εταιρεία μας την συνεχή  βελτίωση όλο του φάσματος των παρερχομένων υπηρεσιών. Σχεδιασμός έργων, ανάπτυξη προϊόντων, after sales εξυπηρέτηση και προσδιορισμός του κόστους ποιότητας, όλα λειτουργούν με την σφραγίδα του ISO 9001.

Πρωταρχική ευθύνη της εταιρείας μας είναι η προστασία της υγείας των εργαζομένων μας. Γι αυτό και εφαρμόζουμε το ISO 45001 που είναι το Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας κατά την διάρκεια της εργασίας μέσω της εφαρμογής σύγχρονων προληπτικών συστημάτων. Η μειωμένη έκθεση σε κινδύνους και ατυχήματα έχει σαν αποτέλεσμα όχι μόνο την ευημερία των εργαζομένων αλλά και την πιο γρήγορη και απρόσκοπτη περάτωση των έργων μας.

Στον 21ο αιώνα η προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος είναι επιτακτική ανάγκη… Η Bibikas Ανελκυστήρες δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει την πιστοποίηση ISO 14001 που μεριμνά ώστε η επιχείρηση να λειτουργεί αρμονικά και όχι ανταγωνιστικά ή ακόμα και καταστροφικά σε σχέση με ό,τι μας περιβάλλει. Σε κάθε μας έργο τηρούμε στο έπακρο τους όρους και την ισχύουσα Νομοθεσία συμβάλλοντας έτσι κι εμείς κι απ’ την πλευρά μας στην οικολογική ευαισθητοποίηση.

H ομάδα Μας

Λουκάς Μπιμπίκας
Διευθύνων Σύμβουλος
Κατερίνα Μπιμπίκα
Υπεύθυνη Λογιστηρίου
Θοδωρής Κουφογεώργιος
Υπεύθυνος Πιστοποιήσεων
Εύη Μπιμπίκα
Υπεύθυνη Tεχνικής Yποτήριξης
Γιάννης Μπρούπης
Υπεύθυνος Νέων Έργων & Αναβαθμίσεων