Καλωσορίσατε στη μεγαλύτερη εταιρεία ανελκυστήρων στην Εύβοια!

H Εταιρεία

Το 1987 ο Δημήτρης Μπιμπίκας , έχοντας πρώτα δουλέψει για αρκετά χρόνια, σε τεχνική εταιρεία, ως εγκαταστάτης ανελκυστήρων και αφού ολοκλήρωσε τις απαραίτητες σπουδές, ίδρυσε με όραμα και αγάπη, μια πρωτοπόρα εταιρεία ανελκυστήρων στη Χαλκίδα.

Η εταιρεία αυτή, έως και σήμερα, έχει επεκταθεί σημαντικά, όχι μόνο στην περιοχή της Χαλκίδας, αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια, την Βοιωτία και την Αττική. Είναι μια δυναμικά εξελισσόμενη επιχείρηση, που έχει εκσυγχρονιστεί, σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής και δραστηριοποιείται στο χώρο της εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής- αναβάθμισης και πιστοποίησης, όλων των τύπων ανελκυστήρων.

Σήμερα, τα ινία της εταιρείας, εκτός από τον ιδρυτή της, έχουν αναλάβει και τα τρία παιδιά του, έχοντας ολοκληρώσει σημαντικές ηλεκτρομηχανολογικές και οικονομικές σπουδές, απαραίτητα εφόδια, για τον κλάδο των ανελκυστήρων.

Η Bibikas ανελκυστήρες είναι μία καινοτόμα, σύγχρονη επιχείρηση, που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις και τις ανάγκες, ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Η εταιρεία μας, μετά από 40 χρόνια εργασιακής εμπειρίας διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και το πιο έμπειρο, καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, για ένα άμεσο και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Πιστοποίηση – Εταιρείας

Η εταιρεία μας εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης ποιότητας, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001: 2008 και είναι πιστοποιημένη από την TUV HELLAS (TUV NORD).