Κυλιόμενες Κλίμακες

bb BIBIKAS HS-200

Κυλιόμενη Κλίμακα για εγκατάσταση σε εμπορικούς και δημόσιους χώρους.

Χάρη στις βελτιωμένες δυνατότητες ασφάλειας, την αυξημένη ενεργειακή απόδοση και τη μέγιστη εξοικονόμηση χώρου, η κυλιόμενη σκάλα bb BIBIKAS HS-200 μετατρέπει κάθε κτίριο σε έναν σύγχρονο χώρο, κάνοντας κάθε ταξίδι από το πάτωμα στο πάτωμα ασφαλές, ομαλό και άνετο.

Υψηλή Αισθητική

Η σύγχρονη αισθητική συμπληρώνει τις αρχιτεκτονικές σας ανάγκες. Ο διαχρονικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με μια σειρά μοναδικών διακοσμητικών επιλογών μπορούν να βελτιώσουν ξεχωριστά το περιβάλλον του κτιρίου σας.

Εξατομικευμένος Σχεδιασμός

Νέα εργονομική σχεδίαση για περισσότερο χώρο κτιρίου. Περισσότερος χώρος στις περιοχές εισόδου και εξόδου, μειωμένο συνολικό πλάτος σε συνδυασμό με την χρήση εργαλείων αυτόματου σχεδιασμού 3D επιτρέπουν την αποτελεσματική τοποθέτηση κυλιόμενων σκαλών και παρέχουν περισσότερο χώρο ενοικίασης στο κτίριό σας.

Μεταφορά με ασφάλεια

Η ασφάλεια και η αξιοπιστία είναι οι πρωταρχικές δεσμεύσεις μας. Το bb BIBIKAS HS-200 προσφέρει υπερσύγχρονες λύσεις ασφαλείας για την προστασία και υποστήριξη των επιβατών σας.

Σεβασμός στο Περιβαλλον

Μειωμένη ενέργεια με αυξημένη απόδοση. Το νέο μας σύστημα κίνησης, σε συνδυασμό με τρεις τρόπους λειτουργίας ECO, προσφέρει μια λύση κινητικότητας υψηλής απόδοσης.

Λεπτομέρειες για εύκολο σχεδιασμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε προσφορά για συγκεκριμένη Λύση!