Γιατί για εμάς κάθε έργο είναι μοναδικό…

Όραμα – Φιλοσοφία εταιρείας

Στόχος της εταιρείας είναι η σωστή και ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα και των ατόμων που την χρησιμοποιούν.

Ακολουθούμε τις σύγχρονες τάσεις, για να παραδώσουμε έναν ανελκυστήρα, ο οποίος θα είναι τελευταίας τεχνολογίας, υψηλών προδιαγραφών και θα τηρεί όλα τα συστήματα ασφαλείας.

Το τμήμα εγκαταστάσεων αναλαμβάνει τη μελέτη, τη σχεδίαση και την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σε κάθε κτίριο, συνδυάζοντας λειτουργικότητα, ασφάλεια και αισθητική. Παράλληλα, καλύπτουμε πλήρως κάθε ανάγκη, για την συντήρηση, την αναβάθμιση και την πιστοποίηση του ανελκυστήρα, παρέχοντας εγγύηση για κάθε εργασία, που διεκπεραιώνουμε.

Στόχος της εταιρείας είναι η συνεχής, αποτελεσματική και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών, μέσω μιας ολοκληρωμένης γραμμής προϊόντων και ενός άρτια καταρτισμένου τεχνικού προσωπικού, το οποίο είναι σε θέση  να επιλύσει κάθε πρόβλημα, που μπορεί να παρουσιαστεί σε κάθε είδους ανελκυστήρα ή αναβατόριο.

Από την ίδρυση της εταιρίας έως και σήμερα, το ανθρώπινο δυναμικό επένδυσε στην ικανοποίηση των πελατών της, προσφέροντας λύσεις, αποκλειστικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Πιστή στις αξίες και το όραμά της, η ΄΄Bibikas Ανελκυστήρες΄΄ θεωρεί το ανθρώπινο δυναμικό, ως το σημαντικότερο παράγοντα, για την υλοποίηση των στόχων της. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία δίνει ιδιαίτερη έμφαση, στην συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη των υπαλλήλων της.