Οι ανελκυστήρες τροφίμων έχουν ευρύ φάσμα εφαρμογών όπως μεταφορά αντικειμένων, φακέλων, τροφίμων, μικρών φορτίων. Είναι κατάλληλοι για εγκατάσταση σε εστιατόρια, μπαρ, βιβλιοπωλεία, μικρές αποθήκες αλλά και όπου αλλού απαιτείται ασφάλεια, ευελιξία και ταχύτητα. Το ωφέλιμο φορτίο τους είναι έως 100 kg με ταχύτητα 0,15 m/s και κινητήρα
2,0 KW/400V. Τα αναβατόρια τροφίμων / μικρών ανελκυστήρων έχουν αρκετά πλεονεκτήματα. Πιο συγκεκριμένα διαθέτουν χειροκίνητο απεγκλωβισμό φορτίου σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος. Δυνατότητα εγκατάστασης σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Σήμανση CE και δήλωση συμμόρφωσης.

Τέλος καλύπτεται από την εταιρεία μας πλήρη τεχνική υποστήριξη και εγγύηση μηχανήματων. Σε κάθε όροφο θα υπάρχει κομβίο κλήσης και αποστολής του ανελκυστήρα όπως επίσης και μανιτάρι STOP  έκτακτης ακινητοποίησης. Τα εξωτερικά πορτάκια είναι πλήρως ανοξείδωτα με φορά ανοίγματος πάνω και κάτω σπρώχνοντας ένα από τα δυο. Τα πορτάκια διαθέτουν κύκλωμα ασφαλείας που ακινητοποιεί τον θάλαμο σε περίπτωση ανοίγματος πριν ο ανελκυστήρας σταματήσει κανονικά Ο θάλαμος θα είναι πλήρως ανοξείδωτος και θα διαθέτει ράφι.