Συστήματα Πάρκινγκ

Τα συστήματα Parking αυτοκινήτων έρχονται να καλύψουν την ανάγκη που δημιουργείτε για νέες θέσεις στάθμευσης και εξοικονόμηση χώρου στις περιπτώσεις όπου υπάρχουν πολλαπλά επίπεδα χωρίς την κατασκευή επίπονων κεκλιμένων επιπέδων.
Με τα ανυψωτικά μηχανήματα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα ειδικά για μεταφορά και στάθμευση οχημάτων καλύπτουμε όλες τις ανάγκες στάθμευσης των κτιρίων.

Ανελκυστήρες Φορτίων

Ιδανική επιλογή για την καθετή μεταφορά αντικειμένων ή οχημάτων με ή χωρίς τη συνοδεία ατόμων .Έχουν ευρύ φάσμα εφαρμογών και συνήθως προορίζονται για βιομηχανική χρήση καθώς και για εξειδικευμένες εγκαταστάσεις ανέλκυσης μεγάλης κλίμακας. Αποτελούν την ιδανική λύση για τύπους κτιρίων όπως βιομηχανικές εγκαταστάσεις, αποθήκες, Super Market, νοσοκομεία, σταθμούς Packing αυτοκινήτων και άλλες παρόμοιες χρήσεις.

Οι ανελκυστήρες φορτίων που εγκαθιστούμε χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή και μεγάλη στιβαρότητα και μπορούν να ικανοποιήσουν πλήρως τις απαιτήσεις σας σε κάθε κτιριακό έργο για ανύψωση μικρών – μεγάλων η πολύ μεγάλων φορτίων . Ο Ανελκυστήρας Φορτίων έχει όλα τα απαιτούμενα από τους κανονισμούς συστήματα ασφαλείας για να επιβαίνουν άτομα.

Κρίσιμα σημεία για την εγκατάσταση του σωστού συστήματος είναι ο καθορισμός της ανάγκης του τελικού χρήστη. Τι εμπορεύματα θα μεταφέρει; Ποιο είναι το ωφέλιμο φορτίο που θα εξυπηρετήσει τις τωρινές και μελλοντικές του ανάγκες; Το άνοιγμα των θυρών ορόφου και οι διαστάσεις του θαλάμου είναι επαρκή για την εύκολη φορτοεκφόρτωση?